Fortuna Entertainment Group N.V. - NL0009604859

Course

108,40

Change0,40, 0,37%
Volume15698
Date2.8.2011 18:30

Hot-line

Comments

FORTUNA ENTERTAI

Aktuality (dividendy, kalendář hospodářských výsledků apod.)

Hospodářské výsledky za 4Q, resp. rok 2010 by společnost měla zveřejnit 1.3.2011.

Titul vstoupil na BCPP dne 22.10.2010, poté co došlo k realizaci IPO za cenu 4,30 EUR/akcii, resp. 105,52 Kč (majoritním akcionářem zůstala společnost Penta s podílem k 31.1.2011 cca 67,26 %).

Informace o emisi

Druh investičního nástrojeakcie
Forma CPna jméno
Podoba CPzaknihovaný CP
Jmenovitá hodnota CP [CZK]0,01 EUR
TrhHlavní trh
Obchodní skupina3
Počet kusů v emisi52 000 000
Měna obchodováníCZK
Dividenda

Informace o emitentovi

Emitent cenného papíruFortuna Entertainment Group N.V.
UliceStrawinskylaan 809, WTC T.A/L 8
PSČ1077XX
ObecAmsterdam
WWWwww.fortunagroup.eu

Předmět činnosti emitenta

Provozovatel kurzového sázení

SPAD
AAA26,191,91%
CETV349,00-3,00%
ČEZ890,001,37%
ECM49,102,19%
ERSTE847,300,59%
FORTUNA108,400,37%
KITD187,00-0,27%
KB4 200,000,48%
NWR277,003,55%
ORCO213,001,43%
PEGAS445,00-0,34%
P.MORRIS9 110,00-11,38%
O2416,801,66%
UNIPETROL185,70-0,70%
VIG970,00-0,41%
Share indices
PX1 241,900,76%
DAX7 254,633,06%
FTSE 1006 028,112,23%
CAC 404 006,652,51%
ATX2 845,941,88%
DJES 502 614,471,71%
BUX23 995,201,67%
WIG 202 930,291,46%
Russian dep.1 748,321,06%
DJI12 455,621,54%
Nasdaq2 801,082,04%
SP5001 331,541,44%
Nikkei 2259 606,821,76%
Futures
DJES 50 Fut.2 798,210,47%
DJI Fut.11 910,401,14%
Nasdaq Fut.2 242,960,65%
SP500 Fut.1 273,801,20%
Commodities
Crude Oil109,821,42%
Brent122,641,08%
Gold1 503,990,51%
Cooper428,501,42%
Silver44,922,16%
Coal128,96-0,35%
Forex
EUR/USD1,45241,32%
EUR/GBP0,88520,75%
EUR/CHF1,29400,32%
EUR/PLN3,9641-0,08%
EUR/HUF264,3300-0,64%
EUR/RUB40,77820,59%
EUR/CZK24,19400,11%
PLN/CZK6,10340,17%
HUF/CZK9,15430,73%
RUB/CZK0,5935-0,32%
GBP/CZK27,3310-0,64%
USD/CZK16,6569-1,22%
USD/CHF0,8910-0,98%
USD/JPY82,3500-0,29%
USD/PLN2,7290-1,39%
USD/RUB28,0779-0,82%
USD/GBP0,6094-0,57%

Updated 20.4.2011 16:26

(Warning: data delayed)

Date 18.1. 2018
New York 02:53
closed 06:37
London 07:53
closed 00:07
Frankfurt 08:53
closed 00:07
Prague 08:53
closed 00:22
Moscow 10:53
open 05:52
Tokio 15:53
closed 17:07
cz ru hu pl ro si bg en
CAPITAL PARTNERS a.s. E-mail CAPITAL PARTNERS a.s.

Search:  

Stockmarket Google Finance Market Watch