KIT Digital, Inc. - US4824702009

Course

187,00

Change-0,50, -0,27%
Volume57056
Date2.8.2011 18:30

Hot-line

Comments

KIT DIGITAL INC

Aktuality (dividendy, kalendář hospodářských výsledků apod.)

Hospodářské výsledky za 4Q, resp. rok 2010 by společnost měla zveřejnit 16.3.2011.

V listopadu 2010 společnost uskutečnila další zvýšení kapitálu, když upsala 8 mil. akcií za kurz 12 USD.

Informace o emisi

Druh investičního nástrojeakcie
Forma CPna jméno / majitele
Podoba CPzaknihovaný CP
Jmenovitá hodnota CP [CZK]0
TrhHlavní trh
Obchodní skupina3
Počet kusů v emisi23914052 (k 30.9.2010)
Měna obchodováníCZK
Dividenda

Informace o emitentovi

Emitent cenného papíruKIT Digital, Inc.
Ulice168 Fifth Avenue, Suite 301
PSČ10010
ObecNew York
WWWwww.kitd.com
Pololetní zprávake stažení

Výroční zprávy

kitdgx012010.pdfke stažení

Předmět činnosti emitenta

poskytování softwarových řešení pro správu, řízení a prodej video obsahu na bázi internetových digitálních technologií

SPAD
AAA26,191,91%
CETV349,00-3,00%
ČEZ890,001,37%
ECM49,102,19%
ERSTE847,300,59%
FORTUNA108,400,37%
KITD187,00-0,27%
KB4 200,000,48%
NWR277,003,55%
ORCO213,001,43%
PEGAS445,00-0,34%
P.MORRIS9 110,00-11,38%
O2416,801,66%
UNIPETROL185,70-0,70%
VIG970,00-0,41%
Share indices
PX1 241,900,76%
DAX7 254,633,06%
FTSE 1006 028,112,23%
CAC 404 006,652,51%
ATX2 845,941,88%
DJES 502 614,471,71%
BUX23 995,201,67%
WIG 202 930,291,46%
Russian dep.1 748,321,06%
DJI12 455,621,54%
Nasdaq2 801,082,04%
SP5001 331,541,44%
Nikkei 2259 606,821,76%
Futures
DJES 50 Fut.2 798,210,47%
DJI Fut.11 910,401,14%
Nasdaq Fut.2 242,960,65%
SP500 Fut.1 273,801,20%
Commodities
Crude Oil109,821,42%
Brent122,641,08%
Gold1 503,990,51%
Cooper428,501,42%
Silver44,922,16%
Coal128,96-0,35%
Forex
EUR/USD1,45241,32%
EUR/GBP0,88520,75%
EUR/CHF1,29400,32%
EUR/PLN3,9641-0,08%
EUR/HUF264,3300-0,64%
EUR/RUB40,77820,59%
EUR/CZK24,19400,11%
PLN/CZK6,10340,17%
HUF/CZK9,15430,73%
RUB/CZK0,5935-0,32%
GBP/CZK27,3310-0,64%
USD/CZK16,6569-1,22%
USD/CHF0,8910-0,98%
USD/JPY82,3500-0,29%
USD/PLN2,7290-1,39%
USD/RUB28,0779-0,82%
USD/GBP0,6094-0,57%

Updated 20.4.2011 16:26

(Warning: data delayed)

Date 21.7. 2018
New York 22:18
closed 35:12
London 03:18
closed 52:42
Frankfurt 04:18
closed 52:42
Prague 04:18
closed 52:57
Moscow 06:18
closed 49:42
Tokio 11:18
closed 45:42
cz ru hu pl ro si bg en
CAPITAL PARTNERS a.s. E-mail CAPITAL PARTNERS a.s.

Search:  

Stockmarket Google Finance Market Watch